گاهی اوقات به سبک نوشتن استاد شعبانعلی (مخصوصا در روزنوشتهها) غبطه میخورم. پیچیدهترین مفاهیم رو به زبان ساده و با مثالهای ملموس توضیح میدن.
سبک نوشتنشون نه کاملا رسمیه که باهاش احساس غریبگی کنی. و نه اونقدر شکسته و محاورهایه که خوندنش سخت و از فارسی معیار دور بشه.
البته واقعا هم این میوۀ تلاشهاشونه. امثال من که کم مینویسیم و کم میخونیم معلومه نمیتونیم با اون شیوایی و جذابیت بنویسیم.
دوست دارم بتونم ایشون رو حداقل در مطالعه و نوشتن الگو قرار بدم. کار سختیه اما حاصلش واقعا شیرینه.
اینکه تقریبا رسمی بنویسی ولی مخاطب اون رو در ذهنش کاملا خودمونی و ساده ببینه واقعا هنره.
واقعا نوشتن مثل ایشون یه هنره و من هم خیلی کیف میکنم از شوخیهایی که آقای شعبانعلی توی پستهای وبلاگشون، با مخاطب میکنند.
به قول خودت این سبک نوشتن، میوهی تلاشهاشون هست و “میلیونها” کلمهای که در فضای وب نوشتهاند و منتشر کردهاند.
راستی نوید؛
برای انتخاب قالب وبلاگم دچار مشکل شدهام و نمیدونم چه قالبی میتونه برام بهتر باشه.
البته ممکنه دچار کمالگرایی شده باشم و این مسئله سرعتم رو کم کرده باشه؛ اما دوست دارم نظر تو رو هم بشنوم.(و باز هم ممکنه با خودت بگی مجتبی decidophobia داره و برای تصمیمی که میخواد بگیره(یا شاید هم نمیخواد بگیره) دنبال شریک جرم میگرده.)
ببین؛ قالب breek تو رو خیلی دوست دارم چون هم توی ویندوز و هم موبایل، ریسپانسیو و قشنگه، سرعت بالایی هم داره و در عین سادگی، جذابه.
قالب صحیفه رو هم خیلی دوست دارم چون پیچیدگی کمی داره و به راحتی میشه باهاش کار کرد. همچنین اینکه امیرمحمدقربانی(amirmghorbani.com) و محمدجواد یعقوبی هم همین قالب رو دارند و برام شناخته شده هست. 🙂
یکی دیگه قالب هم هست به اسم قالب veen که خریدهامش اما نمیتونم باهاش کار کنم و راستش خیلی هم دوستش ندارم.
با این اوصاف ازت میخوام یه راهنماییم کنی و از قالب خودت و خوبیها و پیچیدگیهاش برام بگی؛ 🙂
و همچنین خیلی خوشحال میشم اگه قالبهای دیگهای که توی ذهنت هست و خودت دوستشون داری رو بهم معرفی کنی تا بتونم بالاخره یه قالب خوب و کاردرست رو انتخاب و سایتم رو به قول شاهین کلانتری “هوا کنم”! 🙂
سلام
آره. واقعا هرچی دارن ثمره تلاشهای بی اندازه شونه.
منم شوخی ها و تیکه های استاد شعبانعلی رو خیلی دوست دارم.
در رابطه با بخش دوم کامنتت، حرفهام یکم طولانی میشه و باید یکم بین وبلاگهایی که میشناسم بگردم.
بنابراین لطفا چندروز بهم مهلت بده. 🙂
زیر همین پست جوابت رو کامنت میکنم. یا اگه بخوای میتونم ایمیل کنم. فرقی نداره.
ظاهر قالب من رو که داری میبینی. 🙂 البته چندتا حالت دیگه هم برای نمایش صفحه اصلی داره که اونا زیاد جالب نیستن.
از نظر پشت صحنه چیز پیچیده ای نیست. اما یک افزونه داره که با کمک اون بیشتر تنظیمات ظاهری رو انجام میدم. اگه یکم باهاش کار کنی یاد گرفتنش راحته و خیلی امکانات در اختیارت میزاره.
قالب سفید هم ساده و مینیمالیستیه. البته حدس میزنم به کارت نمیاد اما گفتم در نظر داشته باشی. نمونه:
https://behnamfallah.ir/
اسم قالب وبلاگ کاردو رو نمیدونم. نگاهش کن اگه خوشت اومد میتونی اسمش رو بپرسی.
https://kardovaisi.com/
قالب وبلاگ خانم زینب رمضانی و آقای کاکاوند هم یکیه. به نظرم قشنگه.
http://zramezani.ir/
https://kakavand.me/
قالب سایت آقا حمید طهماسبی هم فکر کنم با قبلی یکیه اما شاید فرق داشته باشه:
https://dimaht.com/
قالب فریبو رو هم خودم و برادرم برای یه پروژه شکست خورده خریدیم. فکر کنم بد نبود. بازم از برادرم که بیشتر از من توی تنظیماتش چرخید میپرسم. اگه بد باشه این کامنت رو ادیت میکنم و میگم. اگه تغییری ندیدی بدون که اوکیه.
https://www.rtl-theme.com/fribbo-blog-wordpress-theme/
قالب سایت آقای یعقوبی رو منم خوشم میاد. توی چندتا وبلاگ دیگه هم دیدمش. مخصوصا ویژگی پست تصادفی خیلی خوبه. شاید منم بعدا اضافه کنم (اگه بتونم و بشه). ولی اسم قالب یعنی صحیفه یکم دست و پای آدم رو میبنده. من خودم اگه اسم قالبم صحیفه بود توی وبلاگ فقط روضه میخوندم. 🙂
البته این که اسم یه سری موسسات مالی ثامن الفلان بود باعث نشد دزدی نکنن. 🙂
قالب veen که گفتی خریدی رو هم دیدم توی راست چین. خیلی قشنگه که. اگه مشکلت فقط کار کردنه فروشنده (که پشتیبان هم هست) وظیفه داره کمکت کنه. تازه میتونی به منم بگی شاید یه کاری از دستم بر بیاد.
فعلا همین ها به ذهنم رسید. اگه خواستی میتونی از مشخصات چیزی که در ذهنته بهم بگی تا اگه چیزی به ذهنم رسید بیشتر راهنمایی کنم. و اینکه توصیه میکنم اگه دوباره میخوای خرید کنی حتما پشتیبانی داشته باشه (حالا یا داره یا جدا میشه پولشو داد).
با عرض سلام و دمت گرم خدمت نوید جان. 🙂
ممنونم از وقت و انرژیای که برای معرفیِ قوالب! و توضیحاتشون گذاشتی؛
جالبه که خودم هم همین قالبها رو نسبت به قالب بقیهی وبلاگهایی که تا الان بهشون سر زدهام دوستتر دارم و تو هم که بهشون اشاره کردی بیشتر دوستتر داشتم؛ مخصوصا وبلاگ محمدجواد یعقوبی که قالبش «صحیفه» هست.
به قول تو شاید چون حس و حالِ روضهخونی به آدم دست میده و اسمش، تداعیگرِ «منبر» هست برام مناسب باشه. 😂
من هم از اونجایی که یزدیام و یزد حسینیهی ایران هست؛ انتخاب قالب صحیفه برای روضه خوندنهام، از هر نظر انتخاب منطقیای به نظر میاد. 😀✌️
حتی میتونم به سبک مؤسسهی «ثامن الفلان» از اسمِ «صحیفه» سوءاستفاده کنم و روضههای ناجور بخونم و مخاطبین وبلاگ رو از راه به در کنم. 😈
…
.
حالا جدای از شوخی قالب صحیفه با اینکه رایگان هست رو نسبت به veen که پولش رو دادم و پشتیبانی هم داره؛ بیشتر پسندیدم و به نظرم کار کردن باهاش راحتتره.
به همین خاطر فعلا صحیفه رو انتخاب کردم و یه مدت باهاش کار میکنم تا ببینم با قابلیتهاش چهقدر حس تنوعطلبیم رو میتونه ارضاء کنه و نوشتن رو لذّتبخشتر کنه برام.
همین 🙂
و مجددا هم دمت گرم.
سلام. دم تو گرم که این همه انرژی میدی. 🙂
قربونت. کاری نکردم. کمتر از اونکه فکر میکردم طول کشید. ببخشید اگه کم و کسری بود. بازم چیزی ببینم یا به ذهنم بیاد حتما معرفی میکنم.
دیگه حالا اون برمیگرده به نقشه های شومی که در سر داری. فردا رائفی پور چشمش بخوره به وبلاگت، از فونت و آیکونهای وبلاگت هم علائم و نمادهای شیطانی میکشه بیرون. به نفعته زیاد از اشکال مثلثی استفاده نکنی که لو نری. 😉
هرجور راحتی. به هرحال اولویت اول علاقه و راحتی خودته. مخاطب زیاد مهم نیست. 🙂
خواهش میکنم. کار خاصی نکردم واقعا. بازم اگه حس کردی کوچکترین سرنخ یا کمکی از من بر میاد حتما بگو.