راستش قبلا دیده بودم که بعضی از وبلاگنویسها لینکهای منتخب هفته منتشر میکنن اما با اینکه به نظرم کار درستی هم هست، نمیدونم چرا من به این سنت حسنه عمل نکردم. از این به بعد در دستهبندی وبنوشتهها، گلچینی از بهترین نوشتههایی که در وب میخونم میذارم. مطمئن نیستم چندبار در هفته اما بیش از یکبار میشه اما شاید همیشه به پر و پیمونی این اولیها نباشه.
من با خودم قرار گذاشتم که روزی یک پست بذارم. و تا جایی که تونستم به قرارم پایبند بودم و امیدوارم بمونم. پستهایی از این دست، جزء برنامۀ «هرروز منتشر کردن یک نوشته» نمیشن.
[آپدیت ۱۱ شهریور ۱۴۰۰: حرفهای دو پاراگراف بالا هیچوقت عملی نشدن.]
همۀ نوشتههایی که در این پست لینکشون رو میذارم، از استادم عزیزم، محمدرضا شعبانعلی هستن. من خودم از سه چهار ماه پیش شروع کردم و نوشتههای سایتشون رو از اول خوندم. تقریبا یک چهارمشون رو خوندم. به شما هم توصیه میکنم همین کار رو بکنید. اما به هرحال چون ممکنه به هردلیلی نخواید یا نتونید مثل من همۀ نوشتهها (و کامنتهاشون) رو بخونید، براتون نوشتههایی که به نظرم ضروریتر و مهمتر بودن رو معرفی میکنم.
[آپدیت ۱۱ شهریور ۱۴۰۰: از زمان نوشتن خطوط بالا تا امروز هیچ وقت نتونستم مرتب همون خوانش از عقب به جلو رو ادامه بدم و فقط نوشتههای تازه استاد رو خوندم.]
در ضمن اگر دوست دارید چیزی رو از دست ندید و با محمدرضا هم بیشتر آشنا بشید هرمطلبی که میخونید حتما کامنتها رو هم یک نگاهی بکنید. من معمولا فقط کامنتهایی که خودشون جوابشون رو دادن میخونم. گاهی تجربیات و توصیههای خیلی ارزشمندی توی کامنتها پیدا کردم که ارزششون شاید از اصل نوشته هم بیشتر بوده.
ده نکته پس از ده سال وبلاگ نویسی (قسمت اول)
اگر وبلاگ دارید و دوست دارید راحتتر و بهتر بنویسید به نظرم خوندن این نوشته از محمدرضا و تمام نوشتههایی که آخر خود پستش لینکشون گذاشته شده، اوجب واجباته. اهمیت تک تک اون لینکها در حدی بود که باید توی همین جا جدا جدا میذاشتمشون، این رو بذارید به حساب تنبلی من.
ایده هایی برای وبلاگ نویسی
این مطلب از متمم رو هم پیشنهاد میکنم حتما بخونید.
رویایت را چند می فروشی؟
این نوشته خاطرهای زیباست از محمدرضا با مضمون فروختن رؤیاها به پول.
روح های پاک! جیب های پوچ! مغزهای پوک!
این نوشته نقد محمدرضا به جامعه و سیستم آموزشیه.
دکترا نمیخوانم: ساعت رولکس برای شکم گرسنه
در این نوشته محمدرضا دلایلش برای ادامه ندادن تحصیل (خواندن دکترا) رو گفته. به شدت توصیه میکنم کامنتها (که زیاد هم هستن) رو بخونید. البته به نظرم فقط اونایی که محمدرضا جوابشون رو داده و یا به نظر خودتون جالب و مفیدن.
اینجا سرزمین میانبرهاست…
این هم نقد دیگهای از محمدرضا به جامعه و مخصوصا سیستم آموزشیه.
تجربهی من در آموزش و یادگیری زبان انگلیسی
توصیههای محمدرضا دربارۀ یادگیری زبان به صورت خودآموز. چند لینک هم در انتهاش هست. فراموش نشه. (;
بهترین روش یادگیری زبان انگلیسی (۲)
قسمت دوم همین لینک قبلی.